Hvad er forskellen mellem hør og bomuld

- Jan 02, 2018-

Forskellige materialer er fremstillet:

Producent af kinesiske hør og bomuld tekstiler er vævet af linned og overfladen er ikke så glat som kemisk fiber og bomuld. Det har levende konkave og konvekse tekstur. Maleren bruger ofte de subtile og interessant materiale skønhed af kinesiske hør og bomuld fabric producenter.

Bomuld sengetøj bomuld er en bomuld-holdige materiale, også kendt som bomuld og linned sammenvævede stof. Bomuld linned har ramie bomuld og hør bomuld og så videre. Jute klud er ru, svært at føle, og har en masse behåring. Det er ikke egnet til tøj materialer. Udviklede bomuld, jute vævet stof ved hjælp af kinesiske hør bomuld fabric producenter.

Forskellige karakteristika:

Hør fiber er stærk, blød og har god farve. Hør fiber er stærk, ikke let at rådne i vand, og har vandtæt effekt. Derudover har de unikke fordele ved friktion modstand, høj temperatur resistens, hurtig varmeafledning, lav støv absorptionshastigheden, ikke let at rive, ikke nemt at brænde, ingen statisk elektricitet, høj syre og alkali modstand. Men elsker rynker, føler sig groft.

Der er en roving på stoffet (tråd på stoffet vil være en smule tyk). Det synes normalt at være grov, men fordi der er bomuld indeni, det er ikke tungt sammenlignet med linned.

Hør er den kortikale fibre af planter. Dens funktion er omtrentlige menneskelige hud, til at beskytte kroppen og regulerer de naturlige egenskaber, såsom temperatur. Kinesiske hør bomuld fabric producenter kan reducere sveden af den menneskelige krop end andre beklædningsgenstande materiale. Vand absorption hastighed er flere gange hurtigere end i satin og rayon tekstiler, selv når det er i kontakt med huden. Det er en forlængelse af huden. Denne naturlige åndbarhed, hygroscopicity, forfriskende og svedtransporterende af sengetøj gør det en gratis vejrtrækning tekstil. Det kan sænke temperaturen af det menneskelige legeme af 4-8 ° C ved stuetemperatur, og kaldes "naturlige aircondition".