Hvad er forskellene mellem linned og bomuld

- Aug 21, 2020-

Forskellige materialer produceres:

Producenten af ​​kinesisk linned og bomuldsstof er vævet af linned, og overfladen er ikke så glat som kemisk fiber og bomuld. Det har en levende konkav og konveks struktur. Maleren bruger ofte den subtile og interessante materialeskønhed hos producenter af kinesisk linned og bomuld.

Bomuldslinned bomuld er et bomuldsholdigt materiale, også kendt som bomuld og linnet vævet stof. Bomuldslinned har ramie-bomuld og linned bomuld og så videre. Jutestoffet er hårdt, svært at føle og har meget behåret. Det er ikke egnet til tøjmaterialer. Udviklet sammenvævet bomulds- og jutestof ved hjælp af kinesiske fabrikanter af linned bomuld.


Forskellige karakteristika:

Hørfibre er stærk, blød og har god farve. Hørfibre er stærk, ikke let at rådne i vand og har vandtæt effekt. Derudover har det de unikke fordele ved friktionsmodstand, høj temperaturbestandighed, hurtig varmeafledning, lav støvabsorptionshastighed, ikke let at rive, ikke let at brænde, ingen statisk elektricitet, høj syre- og alkalimodstand. Men elsker rynker, føl dig ru.

Der er en vending på stoffet (tråden på stoffet vil være lidt tyk). Det ser ud til at være normalt, men fordi der er bomuld inde, er det ikke tungt sammenlignet med linned.

Hør er den kortikale fiber fra planter. Dets funktion er at tilnærme menneskelig hud, at beskytte kroppen og regulere de naturlige egenskaber, såsom temperatur. Kinesiske producenter af linned bomuldstof kan reducere sved i den menneskelige krop end andre tøjmaterialer. Vandabsorptionshastigheden er flere gange hurtigere end satin- og rayon-stoffer, selv når det er i kontakt med huden. Det er en hudforlængelse. Denne naturlige åndbarhed, hygroskopicitet, forfriskende og fugttransporterende linned gør det til et frit åndedræt tekstil. Det kan sænke rumtemperaturen i det menneskelige legeme med 4-8 ° C ved stuetemperatur og kaldes" naturlig klimaanlæg" ;.