Hvilken slags stof er svaneplysj, og hvordan opretholdes fløjl?

- Feb 17, 2020-

1 、 Kend fløjl
Fløjl har en lang historie. Det er produceret i store mængder i Ming-dynastiet. Det er et af de traditionelle kinesiske stoffer. Det stammer fra Zhangzhou, Fujian-provinsen, Kina, så det kaldes også Zhangrong. Der er to slags fløjl: blomsterfløjl og almindeligt fløjl. Blomstervævet er at skære en del af fløjlringen i fnug efter mønsteret. Luddet og fnugringen skiftevis for at danne mønsteret. Overfladen på almindeligt fløjl er alt fluff ring. Fluffy fluffy eller fløjlsring står tæt med egenskaber som glans, slidstyrke, ikke let at falme osv., Som kan bruges til beklædning, strøelse og andre stoffer.
Fløjlsstof er lavet af kokon, en rå silke, silke som varp, bomuld som skud og silke eller rayon som løkke. Både vridning og skud affjedres eller semi-affydes, farves, vrides og derefter væves. Ifølge forskellige anvendelser kan forskellige materialer bruges til vævning. Ud over det ovenfor nævnte silke og rayon kan forskellige materialer såsom bomuld, øje, viskose, polyester og nylon også bruges til vævning. Så fløjlsstof er ikke rigtig lavet af fløjl, men dets fornemmelse og struktur er lige så glat og blankt som fløjl.
2 、 Egenskaber ved fløjlsstof
1. Fløjlsstof er et slags godt materiale til tøj, hat og ornament, der er kendetegnet ved tæt bunke eller fløjlring, elegant farve, fast slidstyrke. Ikke kun har en stærk komfort, men også ved en slags elegant følelse, meget kulturel atmosfære.
2. Råmaterialet af fløjl er en rå silke af 22-30 kokon, der også bruger silke som varp og bomuldsgarn som "jorden" vævet med skud. Det er lavet af silke eller rayon. Både vridning og skud affjedres eller semi-affydes, farves, vrides og derefter væves. Det er let og holdbart, smukt, men ikke glamourøst, luksuriøst og generøst og født med en ædel ånd.
3 、 Hvordan opretholdes fløjl
1. I renseprocessen skal fløjlsstof undgå hyppig friktion, især albue- og hofteposition. Ved rengøring skal jinglang vaske det for hånd og vaske det for hånd med let tryk. Det er ikke tilladt at gnide det kraftigt, eller det vil få uld til at falde af. Efter rengøring placeres den på bøjlen for at tørre. Det er ikke tilladt at omrøre og hænge. Samtidig skal det bemærkes, at fløjlsstof bør undgå direkte soleksponering.
2. Fløjlsstof er velegnet til vask, ikke til rengøring. Efter tørring af fløjlestoffet må du ikke trykke på fløjlen direkte med strygejernet. Gør et godt stykke arbejde med at vælge dampblokken. Afstanden er 2-3 cm, og effekten er den bedste.
3. Fløjlsstof er meget hygroskopisk, så det bør opbevares i et rent og ryddeligt miljø for at forhindre skimmel.
4. Under produktionen og forarbejdningen af fløjlsstof vil der forblive en lille del fluffpartikler på det, hvilket er uundgåeligt. De fleste af dem bliver vasket ud ved den første vask, såsom sorte dragter, mørke farvekort som kongeblå vil se mere indlysende ud, hvilket er normalt.
Efter at have læst ovenstående introduktion, kan du også lide fløjl? Hvem kan ikke lide smukke ting? Det er vigtigt, at hvis du virkelig har forsyningerne med fløjlsstof, skal du passe godt på dem i henhold til deres egenskaber.