Hvilken slags materiale bruges til soveværelsesgardiner?

- Mar 21, 2019-

Linnedmaterialet i soveværelset er bedre, fordi det er let at vaske og udskifte. De fælles gardinstoffer er klud, bambus, hamp, garn, plastik, metalmaterialer mv. Disse er de mest almindelige gardinmaterialer, som hver især har fordele og ulemper, du kan også vælge dem efter dit formål.

bedroom curtains


Gardinemateriale og fordele og ulemper


1, linnedæpper

Gardinet har god fugtgennemtrængelighed og blødt håndfølelse. Som et stof af gardinstof har det også en vis virkning at adsorbere støv i luften; den mangler elasticitet og er ikke skarp og er let at rynke efter vask. Bomuld og linned er almindeligt anvendte materialer, der er nemme at vaske og udskifte og er velegnet til brug i soveværelser.

Fordele: fugtabsorption og åndbarhed, blød glans, enkel og naturlig.

Ulemper: Manglende elasticitet, let at rynke efter rengøring, let at krympe, let at falme.

2, garn gardiner

Garngardinerne er yderst dekorative, hvilket kan forbedre dybdefølelsen i rummet og have god lysoverførsel. Det er velegnet til brug i stuer, balkoner og stuer.

Fordele: Elegant og elegant, køligt og smukt, hygroskopisk.

Ulemper: ingen skygge, krympende vand er let at rynke, let at falme.

3, Flannel gardiner

Tekstil af satin og flocking gardiner er udsøgt, luksuriøse og smukke, med god skygge og lydisolering effekt, miljøbeskyttelse og sundhed, nem rengøring, kemisk reaktion mellem farve og fiber, dyb penetration i fiberen, blødt tryk, god drapering og mørk farve på bagsiden af stoffet. Stærk farvefasthed.

Fordele: blød håndfølelse, stærk drap, kemisk reaktion mellem farve og fiber, stærk farvefasthed.

Ulemper: stærk støvsugning, tung og svær at rengøre.

4, hundrede gardiner

Persiennerne har god skyggevirkning og stærk ventilation, men effekten af at blokere myg og fluer er ikke bedre end for gardiner. Derfor er persiennerne mere egnede til at blive installeret i køkkenet eller stuen i hjemmet, og vandet kan vaskes væk med vand.

Fordele: god skyggeffekt, nem at rengøre, egnet til installation i køkkenet.

Ulemper: Kan ikke blokere myg, selv om farven på markedet er stigende nu, men æstetikken er ikke så god som traditionelle stofgardiner.

5, Trævævet gardin

Trævævede gardiner er opdelt i trævævning, bambusvævning, vævning og rattanvævning. Trævævede gardiner kan vise stil og smag i hjemmet. Det er dybest set uigennemtrængeligt, men har god luftgennemtrængelighed. Det er velegnet til brug i rene naturlige stilhuse. Blandt forskellige trævævede gardiner er vinstokke mest aristokratiske. Produktet er lavet af bambushud, vind og sol er ikke deformeret, og den har god luftgennemtrængelighed og er egnet til sommerbrug. Ved rengøring af alle typer trævævede gardiner ovenover skal du kun støvsuge støvet for at fjerne støvet.

Fordele: stærk dekorative, god åndbarhed, kan vise stil og smag, naturlig og simpelt.

Ulemper: uigennemsigtig, høj pris, bambus gardiner er tilbøjelige til at meldug, og gardiner er tilbøjelige til insekter.

6, Polyester gardiner

Kunstfibre, også kendt som polyestergardiner, er hårde, nemme at vaske og holdbare, har god skygge og er relativt billige.

Fordele: Vandtæt og oliesikker, giftfri, kølig, lys, sur og alkalisk resistent.

Ulemper: hygroskopicitet, gaspermeabilitet, dårlig farvning ydeevne.