Hvad skal jeg være opmærksom på, når man køber gardiner

- Mar 25, 2019-

Gardinens stil og størrelse:

Med hensyn til stil er gardinerne i små værelser generelt mere kompakte, så pladsen er snævrere på grund af gardinernes kompleksitet. For store værelser er det bedre at vedtage en mere generøs, stilfuld og raffineret stil. Gardinens bredde er generelt omkring 10 cm bred på begge sider end vinduet. Bunden skal bestemmes af vinduestilstanden. Det korte gardin skal også være længere end vindueskarmens bundlinje. Gardinet skal være 2 ~ 3 cm væk fra jorden. .

curtains

Gardinfarve:

Farven på gardinerne skal matche farverne på indvendige vægge, gulve og møbler for at skabe et harmonisk og harmonisk miljø. Væggene er hvide eller lette elfenben, møblerne er gule eller grå, og gardinerne skal være orange. Væggene er lyseblå, møblerne er lyse gule, og gardinerne skal være hvide og blå. Væggene er lyse grønne, møblerne er okker, grønne eller brune, og gardinerne skal være mellemgrønne eller græsgrønne. Gardineværelset er tilgængeligt i mørke og klare farver. Rummet til de nygifte, gardinerne skal være lyse og farverige for at tilføje en festlig atmosfære. Når det gælder årstider, er forår og efterår velegnet til mellemfarver som beige, lys mørkegrøn, gul, lyserød osv. Sommer er hvid, beige, lysegrå, himmelblå, søgrøn osv. Om vinteren, brun , mørkegrøn, lilla, mørk kaffe er velegnet til farve.

Gardin stof struktur:

Når du vælger gardinens tekstur, bør du først overveje rummets funktion. For eksempel bør badeværelset og køkkenet vælge stoffer, der er mere praktiske og nemme at vaske, og stilen er enkel og glat. Luksus og smukke stoffer kan vælges i stue og spisestue. Gardinerne i soveværelset er de steder, vi bør bekymre os om. Det kræver tyk, varm og sikker at sikre livets privatliv og søvnkomfort. Studie gardinerne skal have god lysoverførsel og lyse præstationer, og vedtage elegante farver for at få folk til at føle sig rolige og gode til arbejde og studier. Sæsonmæssige faktorer bør også overvejes, når man vælger gardinstof. Gardinerne er lavet af blødt garn eller silke til åndbar og kølig. Om vinteren bør der anvendes tykk trådduge, som er tyk og varm. Blomsterdug gardiner passer til alle årstider, men især himlen er livlig og lys. Gardinstoffer af forskellige teksturer vil producere forskellige dekorative effekter. Fløjl, smedning, jacquardstof og blonde dekorationer giver en følelse af nåde og storhed. Gitter klud, lampe hjertet område, jordklud mv kan skabe en behagelig og behagelig stil. Det er bedst ikke at være for glat og skinnende for gardinstof, fordi sådanne stoffer er lette at afspejle lys, irritere øjnene og give folk en forkølende følelse.

Gardinstofmønster:

Der er to hovedtyper af gardinstoffer, nemlig: abstrakt (også kaldet geometrisk), såsom firkanter, cirkler, striber og andre former og naturlige (materielle former), såsom dyr, stjålne varer, landskaber og så videre. Når man vælger et gardinmønster, bør det ikke være for trivielt at overveje effekten af plettering. Det er ikke tilrådeligt at vælge en skrå overflade til gardinmønsteret, ellers vil det give en følelse af hældning. Store rum skal have et vandret mønster.