Hvilket stof er godt til stofsofa?

- Jan 10, 2020-

1.Kottesofa

Bomuldssofa lavet af ren bomuld er blød, åndbar, naturlig og miljøvenlig og er tæt på huden. Det er modellen med den største markedsandel på nuværende tidspunkt. Idyllisk stil bruges mest i bomuldssofaer.

Egenskaber: billig pris, mest forskellige farver, men dårlig elasticitet, let at rynke, let at farve og mindre slidstærk.

2.Velvet sofa

Den mest imponerende ting ved fløjlsofaen er dens super delikate og blide berøring. Fra corduroy i fortiden til ruskind i fortiden, flanel sofaer ændrer deres identitet i vulgaritet og elegance. Sammenlignet med andre stoffer er flanelsofaer dyre, og de bedste flaneller koster 500 yuan / meter.

Funktioner: Det har fordelene ved moderigtigt udseende, god farvegengivelseseffekt, støvtæt, antifouling osv., Men det er let at få statisk elektricitet.

3. Sengelinned sofa

Det mest charmerende aspekt af ramie sofa er dens gode varmeledningsevne. Selvom det er sommer, skal du ikke bekymre dig om svedige og slimede situationer. Teksturen på linned sofaen er stram men blød, moderat blød og hård og har et enkelt og naturligt temperament.

Funktioner: relativt slidstærkt, ikke let at folde, falmer ikke, har ikke råd til bolden, vil ikke generere statisk elektricitet, ikke støbe på våde steder.

4, blandet sofa

Blandet bomuldsstof og kemisk fibermateriale kan vise den visuelle effekt af silke, flanel eller linned, men mønstrene og farverne er ikke naturlige og rene, og prisen er relativt billig. I de senere år med fremkomsten af differentierede kemiske fibre, blandede fibre og blandinger sammen med den stadig mere perfekte farvnings- og efterbehandlingsproces kan den bløde fornemmelse og den høje simuleringseffekt af blandede stoffer næsten være falsk.

Egenskaber: let at vaske, ingen strygning, smuk farve, stærk og holdbar, fleksibel.

5. Læder klud sofa

På steder, hvor ryglænet og armlænene let er snavset, men ikke let at fjerne og vaske, er det læder, mens andre steder, der er i tæt kontakt med den menneskelige krop og let at fjerne og vaske, er klud. Nu er den nyeste læderduk kombineret med sofastof lavet af nanomaterialer, hvilket er mere praktisk at rengøre. Det er underforstået, at en læderlignende sofa vises på markedet, men det er faktisk en stofsofa, såsom en rød ny læder-fløjlsofa og en fiberfiberstofsofa.