Hvilken stof er velegnet til sofaen

- May 06, 2019-

For det første er bomuldsstoffets sofa blød og åndbar og har god komfort. Det er også en stof sofa, der kan købes på markedet og kan anvendes til enhver dekoration stil. Det er præget af billig pris og mange stilarter, men sofaens elasticitet er relativt dårlig, og den er tilbøjelig til rynker og dårlig slidstyrke. På købstidspunktet skal vi vælge en sofa, der er delikat og blødt at røre ved. Sofaen er tykkere og bedre.

For det andet er tekstilens linned sofa hård, men den har god varmeledningsevne. I den varme sommer er det ikke nødvendigt at bekymre sig om slimede. Denne form for sofa er populær i europæisk stil og enkel stil. Fordi tekstur er relativt hård, er slidstyrken bedre, det er ikke let at pinde, og det er svært at ballon. Når du køber, skal du kontrollere, om sofaens overflade er flad, og der er ingen tråd. Hvis du vil være blødere, kan du vælge en sofa med et højere indhold af bomuld.

For det tredje er overfladen af flannel sofaen delikat og blødt at røre ved. Nu kan mange mennesker lide at købe det. Sammenlignet med andre stoffer ser flannelsofaen mere avanceret ud end andre stoffer, og det overordnede udseende er mere elegant. Flannelens materiale er smukt i udseende, glat i hånden, og støvtæt og antifouling-ydeevne er særligt godt, men det er nemt at generere statisk elektricitet.

SOFAKONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

Email: TONY@DCHOMETEX.COM