Hvorfor vælger antistatiske stoffer polyester?

- Feb 28, 2020-

For den nuværende fødevareindustri, mikroelektronikindustri, kulindustri, trykkeindustri og så videre er antistatisk beklædning vidt brugt i dem og spiller en aktiv rolle i antistatisk.
Som vi alle ved, som kernen i antistatisk tøj: antistatisk rent stof, påvirker dets valg den antistatiske virkning af antistatisk tøj. Som et af de antistatiske, superrensede stoffer, er polyesterstof lavet af polyestertråd, hvorefter den ledende fiber væves i længderetningen og i længderetningen, som er lavet af speciel behandlingsteknologi. Årsagen til, at Xiaobian anbefaler dig at vælge antistatisk stof af polyester, er, at det ikke kun har en god antistatisk funktion, men også åbenlyst forhindrer, at stoffiber eller fint støv falder ud af stoffets spalte, og det har egenskaberne ved høj temperaturbestandighed og vaskemodstand; Det bruges i vid udstrækning i det rene rum fra klasse 10 til klasse 100. Det bruges vidt i mikroelektronik, optoelektronik, fine instrumenter og andre industrier, der er berørt af statisk elektricitet og kræver høj renlighed.
Da polyesterfiber i sig selv er meget lang, så det er ikke let at fremstille uldflis, og stoffets tæthed er stor med god støvtæt effekt. Den elektrostatiske afladningseffekt af stoffet er, at det indre af stoffet er indlejret med en ledende ledning (kulfibertråd) med samme afstand, der spænder fra 0,5 cm til 0,25 cm.