Med disse i tankerne er det nemt at vælge det rigtige gardin

- Dec 20, 2019-

Gardinernes farvematchning skal gentage væggulvet, og det skal have en fornemmelse af lagdeling med væggen. Farven på gardinerne og væggen kan ikke være den samme. Den lyseblå væg har mørkeblå gardiner; den lysegrå væg har mørkegrå gardiner; jo mørkere væggen er, jo lysere er skyggerne. Afdeling, skal også justeres med forskellige lysstyrker.


Gulvet er gulv. Farven på hele rummet er varm eller lys, så gardinerne kan være jordagtige. Jordfarven matches bedre, der er ingen alvorlige farveforspændinger. Rumets farve er relativt lille, så du kan bruge den samme farve eller den samme farve som den bløde udsmykning (sengetøj dyner i soveværelset; sofa i stuen osv.), Hvilket vil gøre hele rummet mere holistisk .


Gardinerne er normalt dobbeltlag. I løbet af dagen kan du kun bruge det indre lag af skærme til at sikre privatlivets fred. Men hvis du vil tage en lur, skal du lukke gardinerne. En sådan kombination af gardiner kan fuldt ud garantere privatlivets fred og beskytte privatlivets fred på dagen uden at udsætte sollyset. Uanset om skærmen er dag eller nat plus effekten af, at vinden svæver, en ordentlig romantisk atmosfære!


Gardiner i bomuld og linned i stuen og soveværelset er mere egnede og lettere at vaske. Linned og bomuld giver folk en rolig og rolig følelse, og det vil være bedre at skabe et varmt og stilfuldt rum. Størrelsen på gardinerne beregnes generelt ved at fordoble vinduesbredden. Dette er også for at få gardinerne til at se bedre ud, når de er foldet. Størrelsen på foldene afhænger af budgettet.