Luksus Chenille Sofa Stof

Luksus Chenille Sofa Stof

Luksus Chenille Sofa Fabric er lavet af høj kvalitet fibre, og det har de særlige kendetegn ved lys tekstur, tykt stof og blød hånd følelse, som er meget populær blandt leverandører.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation

Produktnavn

Luksus Chenille Sofa Stof

Materiale

100% Poly

Mønster

Almindeligt farvet

Forsyningstype

Fremstil efter ordre

Vægt

380GSM

Bredde

145 cm.

Produktmærke

Dc

Design

Accepter brugerdefineret design

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Almindelig pakning

Roll

MOQ (MOQ)

50 sæt
Beskrivelse

Luksus Chenille Sofa Stofer lavet af høj kvalitet fibre, og det har de særlige kendetegn ved lys tekstur, tykt stof og blød hånd følelse, som er meget populær blandt leverandører. Med forskellige fremragende egenskaber og ydeevne, luksus Chenille Sofa Fabric er meget udbredt inden for hjemmet tekstiler og strikkede beklædningsgenstande. Produkterne lavet af chenille stof er ikke kun smukke i udseende, men også luksuriøse og bløde i hånden.


Program

Luksus Chenille Sofa Stof er meget udbredt i hjemmet tekstiler og strikkede beklædningsgenstande såsom sengetæpper, sengetæpper, bordtæpper, tæpper, væg polstring, gardiner, gardiner, osv.


Fordel

1. Udseende

Luksus Chenille Sofa Stof har en meget tyk fornemmelse, og det overordnede udseende er meget let, kan gøres til meget smukke mønstre eller mønstre, det overordnede udseende er meget high-end, især hævede og luksuriøse.

2.

Luksus Chenille Sofa Fabric er lavet af kernegarn lavet af fiberstrenge, og hele kødoverfladen er meget buttet og blød at røre ved. Den overordnede følelse er meget blød og behagelig.

3. Retten til at stoppe

Luksus Chenille Sofa Stof har god suspension, kan placeres lodret på jorden, teksturen er meget god, hvilket gør hele rummet meget smukt.


Detaljer

Luxury Chenille Sofa Fabric


Om os

Vi har en hel industriel kæde produktionslinje fra råvarer vævning, farvning, stof produktion, inspektion og test for at sikre fremragende kvalitet og præcis produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og bliver godt modtaget af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og ledelsesmedarbejdere af høj kvalitet. Med stærke evner, førsteklasses salgsniveau og service samt perfekt supply chain og intern ledelse har vi tilstrækkelig grund til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service og overføre vores kulstoffattige og miljøbeskyttelseskoncept til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse hjem tekstil virksomhed, for at opnå en win-win situation med kunder og forfølge den fælles udvikling vej i samfundet, medarbejdere, kunder og virksomheder.


Faq

1. Kan jeg se prøvebogen?

Helt sikkert. Hvis du kommer til vores udstillingshal, kan du læse alle prøvebøgerne.

2. Sådan vælger du varer

Hvilke produkter vil du lave? Hvis produkternes sort, type, pris og forslag informeres

3. Kan du tilpasse båndet?

Sikker. Der er mange former for vævning metoder, detaljer og business diskussion


Hot Tags: luksus chenille sofa stof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like