Tyndt Chenille-stof

Tyndt Chenille-stof

Thin Chenille-stoffet er lavet af en ny type fancy garn, og det har fordelene ved:
avanceret luksus, blødt præg,
fuld ruskind, god drapering,
særlig god vandabsorption.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation

produktnavn

Tyndt Chenille-stof

Materiale

100% poly

Mønster

Almindelig farvet

Forsyningstype

Make-to-order

Vægt

380GSM

Bredde

145 cm

Produktmærke

DC

Design

Accepter brugerdefineret design

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Regelmæssig pakning

Rulle


Beskrivelse

Thin Chenille-stoffet er lavet af en ny type fancy garn, der intuitivt giver en tyk følelse. Det har fordelene ved avanceret luksus, blød fornemmelse, fuld ruskind, god gardin og særlig god vandabsorption. Thehin Chenille-stoffet bruges bredt på sofvestoffer. Sofadæksler fremstillet af chenille-stoffer er ikke kun smukke i udseende, men har også en fløjlsfølelse, hvilket giver folk en luksuriøs følelse. Både den dekorative effekt og varmen fra tyndt Chenille-stof er meget fremragende, hvilket gør denne type stof dybt elsket af leverandører.


Fordel

1. Brug af tyndt Chenille-stof giver hjemmets tekstilstof en tyk følelse, som har fordelene ved avanceret luksus, blødt præg, fuld ruskind, god gardin og særlig god vandabsorption.

2. Det tynde Chenille-stof kan forhindre vind, støv, varme, varme og lyddæmpning og forbedre rumets klima og miljø.

3. Det tynde Chenille-stof kombinerer dekorativitet og praktiske egenskaber, som har funktionerne temperaturjustering, anti-allergi, antistatisk og antibakteriel. Det har en tør hånd og er dybt elsket og velkommen af ​​mennesker.


Skærm

Thin Chenille Fabric


Ansøgning

TheThin Chenille Fabricis er meget udbredt inden for tekstil, strikning, hjemmetekstil og andre felter i kraft af dens tykke, bløde, fulde, lette og andre egenskaber.

The Chinille Stoffet kan bruges til at fremstille sofadæksler, puder, gardiner, tæpper, tæpper osv. Det er meget praktisk og meget anvendeligt i vid udstrækning.


Prøvedisplay

sample


sample display


pakning

Vores vigtigste produkter inkluderer sofvestoffer, gardinstoffer og polstringstoffer. Med bredder fra 140 til 300 centimeter. Derudover kan 100 sartorii også tilbyde kvalitetsgardiner, stilstoffer, sengetøjsglemserie og duge serier, der sælger godt på det amerikanske, europæiske og japanske marked.

Vi leverer udsøgt emballage for at sikre, at du modtager det komplette produkt. Vi tror på, at vi kan være den bedste partner. Velkommen til at kontakte os.

packing box


Ofte stillede spørgsmål

1. Kan jeg se eksemplebogen?

Sikkert. Hvis du kommer til vores udstillingshall, kan du læse alle prøvebøger.


2. Hvordan man vælger varer

Hvilke produkter vil du fremstille? Hvis produkternes sort, type, pris og forslag informeres.


3. Kan du fremstille materialer og eksportere emballage til oversøisk eksport?

Selvfølgelig kan det laves. Materialer, der bruges til oversøisk eksport, produceres næsten hver dag. Eksportpakning er OK.Hot Tags: tynd chenille stof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like