Fløjlstof til sovesofa

Fløjlstof til sovesofa

Fløjlstof til sovesofa er lavet af en ny type fancy garn, og det har fordelene ved:
high-end luksus, blød fornemmelse,
fuld ruskind, god afdækning,
særlig god vandabsorption.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation

produktnavn

Fløjlstof til sovesofa

Materiale

100% Poly

Mønster

Almindeligt farvet

Forsyningstype

Make-to-Order

Vægt

380GSM

Bredde

145 cm

Produktmærke

DC

Design

Accepter brugerdefineret design

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Regelmæssig pakning

Rulle


Beskrivelse

TheVelvet Fabric For Sofa Bed er lavet af en ny type fancy garn, der intuitivt giver en tyk følelse. Det har fordelene ved luksus luksus, blød fornemmelse, fuld ruskind, god afdækning og særlig god vandabsorption. TheThin Chenille Fabric bruges i vid udstrækning på sofastoffer. Sofaovertræk lavet af chenille-stoffer er ikke kun smukke i udseende, men har også en fløjlsfølelse, der giver folk en luksuriøs følelse. Både den dekorative effekt og varmen fra Thin Chenille Fabric er meget fremragende, hvilket gør denne type stof dybt elsket af leverandører.


Funktioner

TheVelvet Fabric til brug af sovesofa giver hjemmetekstilet en tyk fornemmelse, hvilket har fordelene ved high-end luksus, blød håndfølelse, fyldig ruskind, god afdækning og særlig god vandabsorption. Chenille gardiner kan ikke kun reducere lys og skygger for at imødekomme behovene hos mennesker med forskellige lysintensiteter; men kan også forhindre vind, støv, varmeisolering, varme, lyddæmper og forbedre rummets klima og miljø. Den geniale kombination af dekoration og praktisk. Samtidig har chenillegardiner funktionerne til temperaturjustering, antiallergisk, antistatisk og antibakteriel. På grund af sin gode hygroskopicitet kan den modtage 20 gange vandet af sin egen vægt, og det føles tørt og dybt. Elsket og hilst velkommen af ​​mennesker


Skærm

Thin Chenille Fabric


Ansøgning

TheThin Chenille Fabric bruges i vid udstrækning inden for tekstil-, strik-, hjemmetekstiler og andre felter i kraft af dens tykke, bløde, fulde, lette og andre egenskaber.

TheThin Chenille Fabric kan bruges til at fremstille sofaovertræk, puder, gardiner, tæpper, tæpper osv. Det er meget praktisk og meget anvendeligt bredt.


Prøvevisning

sample


sample display


Pakning

Vores vigtigste produkter inkluderer sofagrupper, gardinstoffer og polstringstøj. Med bredder fra 140 til 300 centimeter. Desuden kan 100 sartorii også tilbyde kvalitetsgardiner, stilstoffer, sengetøjsbeklædningsserier og duge-serier, der sælger godt på det amerikanske, europæiske og japanske marked.

Vi leverer udsøgt emballage for at sikre, at du modtager det komplette produkt. Vi tror på, at vi kan være den bedste partner. Velkommen til at kontakte os.

packing box


FAQ

1. Kan jeg se prøvebogen?

Sikkert. Hvis du kommer til vores udstillingshal, kan du læse alle prøvebøgerne.


2. Hvordan man vælger varer

Hvilke produkter vil du fremstille? Hvis produktets sort, type, pris og forslag informeres.


3. Kan du fremstille materialer og eksportere emballage til oversøisk eksport?

Selvfølgelig kan det laves. Materialer, der bruges til oversøisk eksport, produceres næsten hver dag. Eksportpakning er OK.Hot Tags: fløjlstof til sovesofa, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like