Bomuldsstof

Jacquards måde gør dette bomuldsstof mere design, der passer til en række hjemmescener, såsom sofaer, gardiner, puder osv.
Chat nu

Produktdetaljer

produktnavn

bomuldsstof

Model nummer

DC264

Materiale

67% bomuld, 33% linned

Stil

Jacquard

Bredde

135cm

Brug

Gardin, Home Textile, Sofa, Polstring, Pude, Stol, Bilsædepute

MOQ

10m

Farve

Multi-Colored

Design

Acceptér Custom Designs

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

RegularPacking

Rul op


Den bomuldsstof er et stof fremstillet af hamp og bomuld blandet stof, der er kendetegnet ved både hamp og bomuld. I de senere år har bomuld og linned fået flere og flere folkes opmærksomhed, og en række bomulds- og litterære tendenser er blevet afskåret.

Bomuldsstoffet har god elasticitet og slidstyrke under tørre og våde forhold, stabil størrelse, lille krympehastighed, lige og ikke-rynket, let at vaske og hurtigtørre og er lavet af alle naturlige fibre vævning, lavt kulstof og miljøbeskyttelse . Det er i tråd med den nuværende tendens i international tekstil og beklædning, så det er meget velegnet til tøj og boligtekstiler.

Jacquards måde gør dette bomuldsstof mere design, der passer til en række hjemmescener, såsom sofaer, gardiner, puder osv.BEHANDLE

DC er en professionel virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling af hjem tekstilstof. Det har mange års forskning og udvikling erfaring, hovedsagelig beskæftiger sig med sofa stoffer, gardinstoffer og puder.

Hjemmet tekstilstof udviklet af DC er dybt elsket af kunder over hele verden. Det har stabil kvalitet, hurtig logistik og intim eftersalg.HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM


Hot Tags: bomuldsstof, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like