Tilpasset linned polstring sofa stof

Tilpasset linned polstring sofa stof

Tilpasset linned polstring sofa stof
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Det skræddersyede linned polstring sofa stof bruges altid til at fremstille sofa, stol dækning, polstring osv.

Naturligvis kan det c- tilpassede linned polstring sofa stof fremstilles af kundens specielle design med forskellige loge & udskrivningsmønster.


Specifikation

Tingens navn

Tilpasset linned polstring sofa stof

Materiale

100% polyester

Bredde

Tilpasset

Vægt

300gsm-500gsm

Tilgængelig farve

Tilpasset farve

Type

Rul op

Anvendelse

Hjemmetekstil / sofa / gardin ...

Hovedmarked

USA / Mellemøsten / Europa / Sydøst / Asien


SkærmEmballage

Vores vigtigste produkter inkluderer sofvestoffer, gardinstoffer og polstringstoffer. Med bredder fra 140 til 300 centimeter. Derudover kan 100 sartorii også tilbyde kvalitetsgardiner, stilstoffer, sengetøjsglemserie og borddukserie, der sælger godt på det amerikanske, europæiske og japanske marked.

Vi leverer udsøgt emballage for at sikre, at du modtager det komplette produkt. Vi tror på, at vi kan være den bedste partner. velkommen til at kontakte os.

包装

包装2


Hvorfor vælge os

Vi har en hel industriel produktionslinje fra vævning, farvning, tekstilproduktion, inspektion og test for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og administrationspersonale af høj kvalitet. Med stærk R & amp; D-kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service samt perfekt forsyningskæde og intern styring, vi har tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service, og overføre vores koncept med lavt kulstofindhold og miljøbeskyttelse til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse-tekstilvirksomhed i verdensklasse, for at opnå en win-win-situation med kunderne og forfølge den fælles udviklingssti for samfundet, medarbejderne, kunderne og virksomhederne.

Førsteklasses managemeng-team, 10 års produktionserfaring.

Med stærk erfaring F & U-team, kan vi garantere efterspørgslen efter forsyning, levere varer til tiden, holde god stabil kvalitet for kunderne.

Vi accepterer ODM / OEM-service og tilpasser pakken, når kunderne "anmoder om, kan bedre tilfredsstille kunderne.

Vi kan give dig konkurrencedygtig pris, høj kvalitetskontrol, bedste pre-salg og eftersalgsservice.

Vi tester 100% hver artikel 3 gange før forsendelse.

Hot Tags: tilpasset linned polstring sofa stof, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like