Håndklædet stof

Håndklædet stof

Det rene linnestof er vævet med hørfibre som det vigtigste råmateriale, så linnestof og hørfibre har lignende egenskaber, dvs. linnestof har meget god fugtledningsevne og hygroskopicitet. Videnskabelige eksperimenter viser, at linned kan absorbere mere end 20 gange af sin egen vægt. Det kan ses, at linnestof har en meget god temperaturreguleringsydelse. For det andet har linnestof meget god antiallergiydelse Råmaterialet i linnestof er hørfibre, der ekstraheres fra hør ved affarvningsproces. Det hører til rent naturligt råmateriale og indeholder ingen skadelige stoffer til den menneskelige krop. Derfor har linnestof meget god antiallergiydelse.
Chat nu

Produktdetaljer

Linned vævestof har en luksuriøs hånd med en fyldig drapering. Maskinvask forsigtig og tør på lav for blødhed eller tørrens for at opretholde original struktur. Linnedvævet stof har meget god antiallergiydelse Råmaterialet i linnestof er hørfibre, der ekstraheres fra hør ved affarvningsproces. Det hører til rent naturligt råmateriale og indeholder ingen skadelige stoffer til den menneskelige krop. Derfor har linnestof meget god antiallergiydelse.


Produktdetaljer

produktnavn

Håndklædet stof

Sammensætning

100% linned

Stil

Almindeligt

Mærke navn

DC
Teknikker Vævet MOQ 10m
Farve Multi-farve Design Accepter brugerdefineret design
Oprindelsessted Zhejiang, Kina pakning

Rul op

Produktfordel

  • God fugtabsorption og fugtighedsledningsevne

  • God antiallergisk

  • Antistatisk og antibakteriel


PRODUKTVISNING

rent linnestof

Håndklædet stof


Hangzhou DC Home Textile Co., Ltd er en specialiseret fabrikant af forskellige dekorative stoffer og færdige hjemmetekstilprodukter.

Desuden med 50 sæt jacquardmaskiner og flerarmsmaskiner er den årlige produktionskapacitet 400000-500000 meter. specifikt inkluderer vores vigtigste produkter sofagestoffer, gardinstoffer og polstringstoffer.

I øjeblikket ser vi frem til endnu større samarbejde med oversøiske kunder baseret på gensidige fordele. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.
Hot Tags: linnevævet stof, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like