100% Polyestersofastoffer

100% polyestersofastoffer er lavet af 100% ren polyester, og luftcirkulationen er meget god. Denne slags 100% polyestersofastoffer har bedre rynkeevne og fastholdelse end andre stoffer. 100% sovesofa af polyester kan også bruges til pudebetræk, gardiner, polstring og anden boligindretning.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

Navn

100% Polyestersofastoffer

Materiale

100% polyester

Technics

strikket

Vægt

300 gsm eller tilpasset

Bredde

142 cm - 280 cm (kan tilpasses)

MOQ

800 m / farve

Anvendelse

Sofa, polstring, bil, taske, hjemmetekstil, gardiner

Certificering

ISO 9001, SGS fabrikskontrolrapport, SGS produktkvalitet
Kontrol, tredjepartsinspektion acceptabel


Beskrivelse:

100% polyestersofastoffer er lavet af 100% ren polyester, og luftcirkulationen er meget god. Denne slags 100% polyestersofastoffer har bedre rynkeevne og fastholdelse end andre stoffer. 100% sovesofa af polyester kan også bruges til pudebetræk, gardiner, polstring og anden boligindretning.


Funktioner:

1. Polyesterstof har høj styrke og elastisk nyttiggørelsesevne, derfor er det fast og holdbart, anti-rynke og ikke-jern.

2. Polyesterstoffet er meget let at tørre efter vask, og vådstyrken falder næppe, deformeres ikke og har god vaskbarhed.

3. Polyester er det mest varmebestandige stof i syntetiske stoffer. Det har termoplastik og kan gøres til et plisseret nederdel med langvarige plov.

4. Polyesterstoffer har god lysbestandighed. Ud over at være dårligere end akryl er deres letthed bedre end naturlige fiberstoffer. Især lysbestandigheden bag glasset er meget god, næsten sammenlignelig med akryl.

5. Polyesterstof har god modstand mod forskellige kemikalier. Det er ikke beskadiget af syrer eller alkalier, og det er ikke bange for skimmel eller orme.


Detaljer:
Hvorfor vælge os:

Vi har en hel industriel kæde-produktionslinje fra råvarevævning, farvning, stofproduktion, inspektion og testning for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og administrationspersonale af høj kvalitet. Med stærk kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service såvel som perfekt forsyningskæde og intern styring har vi tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service og overføre vores kulstof- og miljøbeskyttelse koncept til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse-tekstilvirksomhed i verden for at opnå en win-win-situation med kunderne og forfølge den fælles udviklingssti for samfundet, medarbejderne, kunderne og virksomhederne.


FAQ:

Q 1. Kan du fremstille materialer og eksportere emballage til oversøisk eksport?

A 1. Selvfølgelig kan det laves. Materialer, der bruges til oversøisk eksport, produceres næsten hver dag. Eksportpakning er OK.

Q 2. Kan du tilpasse båndet?

A 2. Jo da. Der er mange slags vævningsmetoder, detaljer og forretningsdiskussion

Q 3. Hvad er den endelige inspektionsmetode?

A 3. I henhold til kunden&# 3 9; s betegnelse. (For eksempel: indenrigsudpeget inspektionsfabrik, Kina udpeget inspektionsfabrik)Hot Tags: 100% polyestersofastoffer, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg

Undersøgelse

You Might Also Like