Hjørnesofastof

Hjørnesofastof er lavet af 100% ren polyester, og luftcirkulationen er meget god. Denne form for sofastoffer i 100% polyester har bedre rynkefasthed og fastholdelse end andre stoffer. 100% polyester sofa stoffer kan også bruges til pudebetræk, gardiner, polstring og anden boligindretning.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

Navn

Hjørnesofastof

Materiale

100% polyester

Teknikker

Strikket

Vægt

300 gsm eller tilpasset

Bredde

142cm --280cm (kan tilpasses)

MOQ

800m / farve

Anvendelse

Sofa, Polstring, Bil, Taske, Tekstil til hjemmet, Gardiner

Certificering

ISO9001, SGS fabrikskontrolrapport, SGS produktkvalitet
Kontrol, tredjepartsinspektion acceptabel


Beskrivelse:

Hjørnesofafabrik er lavet af 100% ren polyester, og luftcirkulationen er meget god. Denne form for sofastoffer i 100% polyester har bedre rynkefasthed og fastholdelse end andre stoffer. 100% polyester sofa stoffer kan også bruges til pudebetræk, gardiner, polstring og anden boligindretning.

Vores fordele

1 .. Sørg for, at produkterne lever op til kvalitetsstandarderne

2. Sørg for, at varerne bliver inspiceret hver ordre og leveret til tiden

3. Giv varm og venlig service og eftersalgsservice.

4. Vi svarer dig inden for 24 timer.

5. Garanteret den virkelige kvalitet og service, Du finder ud af, at importeret direkte fra os er så let og simpelt, som du køber fra lokal leverandør. Den bedste pris og mere vælger.


Detaljer:
Hvorfor vælge os:

Vi har en hel produktionslinje fra industriel kæde fra vævning af råvarer, farvning, stofproduktion, inspektion og test for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og ledelsesmedarbejdere af høj kvalitet. Med stærk kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service såvel som perfekt forsyningskæde og intern ledelse har vi tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service og overføre vores kulstoffattige miljøbeskyttelse koncept til alle dele af verden. Og vi har forpligtet os til at blive en verdensklasse hjemme tekstilvirksomhed for at opnå en win-win situation med kunderne og forfølge den fælles udviklingsvej for samfundet, medarbejdere, kunder og virksomheder.


2020080517114849d4fe056d7d4886941413186489089c

Hot Tags: hjørnesofastof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like