Polyester polstring Stue Sofa Stof

Polyester polstring Stue Sofa Stof

Stof polstret polstring sovesofa
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse

Polyester polstring opholdsstue sofa stof har høj styrke og elastisk nyttiggørelsesevne, så det er holdbart, rynkebestandigt og jernfrit. Polyester polstring opholdsstue sofa stof er lavet af 100% ren polyester, som tillader luft at cirkulere frit. Denne polyester polstring levende sovesofa kan også bruges til tasker, forklæder, sengeskørter, dynebetræk, pudebetræk, smidepuder, glidebetræk, polstring, gesimser, hovedgærde og andre dekorationer til hjemmet.


Produktdetaljer

Produktnavn

Stof polstret polstring sovesofa

Materiale

100% polyester

Feature

Vandtæt

Vægt

300gsm

Type

Farvede

Stil

Almindeligt

MOQ

50 Y

Technics

Vævet

Brug

rygsæk / indtræk / sofa / tasker / dug

Coated

PVC

Leveringstid

10-15 dage efter bekræftelse

Rettidighed

Forespørgsler kan typisk besvares inden for 2 timer.


Feature

1. Høj styrke. Den korte fiberstyrke er 2,6 til 5,7 cN / dtex, og fiberen med høj styrke er 5,6 polyester til 8,0 cN / dtex. På grund af dens lave hygroskopicitet er dens vådstyrke i det væsentlige den samme som tørstyrken. Slagstyrken er 4 gange højere end for nylon og 20 gange højere end viskose.

2. God elasticitet. Elasticitet tæt på uld, når den blev strakt 5% til 6%, blev næsten fuldstændigt genvundet


PRODUKTVISNING


Værksted

Hangzhou DC Home Textile Co. Derudover har integreret design, udvikling fremstilling og distribution den årlige eksportværdi nået usd 1000000. vi har mange dygtige medarbejdere til at levere kvalitetsprodukter og fremragende service, som yderligere hjælper med at maksimere kundernes værdier og imødekomme deres skiftende behov effektivt.


Wrokshop

Wrokshop

Wrokshop

Wrokshop

Hvorfor vælge os

Vi har en hel industriel produktionslinje fra vævning, farvning, tekstilproduktion, inspektion og test for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og administrationspersonale af høj kvalitet. Med stærk R & amp; D-kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service samt perfekt forsyningskæde og intern styring, vi har tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service, og overføre vores koncept med lavt kulstofindhold og miljøbeskyttelse til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse-tekstilvirksomhed i verdensklasse for at opnå en win-win-situation med kunderne og forfølge den fælles udviklingssti for samfundet, medarbejderne, kunderne og virksomhederne.

Førsteklasses managemeng-team, 10 års produktionserfaring.

Med stærk erfaring F & U-team, kan vi garantere efterspørgslen efter forsyning, levere varer til tiden, holde god stabil kvalitet for kunderne.

Vi accepterer ODM / OEM-service og tilpasser pakken, når kunderne "anmoder om, kan bedre tilfredsstille kunderne.

Vi kan give dig konkurrencedygtig pris, høj kvalitetskontrol, bedste pre-salg og eftersalgsservice.

Vi tester 100% hver artikel 3 gange før forsendelse.


Hot Tags: polyester polstring stue sofa stof, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like