Polstring stof til sædebetræk

Polstring Stof til Sædebetræk er lavet af 100% ren polyester, og luftcirkulationen er meget god. Denne form for 100% polyester sofa stoffer har bedre rynke modstand og fastholdelse end andre stoffer. 100% polyester sofa stoffer kan også bruges til pudebetræk, gardiner, polstring og andre boligindretning.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

Navn

Polstring stof til sædebetræk

Materiale

100%polyester

Teknik

Strikket

Vægt

300gsm eller tilpasset

Bredde

142cm --280cm (kan tilpasses)

kr.

800 m/farve

Brug

Sofa, Polstring, Bil, Taske, Hjem tekstil, Gardiner

Certificering

ISO9001, SGS Factory Kontrol rapport, SGS produktkvalitet
Kontrol, Tredjeparts inspektion acceptabel


Beskrivelse:

Polstring Stof til Sædebetræk er lavet af 100% ren polyester, og luftcirkulationen er meget god. Denne form for 100% polyester sofa stoffer har bedre rynke modstand og fastholdelse end andre stoffer.  Polstring Stof til Sæde cover kan også bruges til pudebetræk, gardiner, polstring og andre boligindretning.


Funktioner:

1. Polyester stof har høj styrke og elastisk opsving evne, derfor er det fast og holdbart, anti-rynke og ikke-jern.

2. Polyesterstoffet er meget let at tørre efter vask, og den våde styrke falder næppe, deformeres ikke og har god vaskbarhed.

3. Polyester er det mest varmebestandige stof i syntetiske stoffer. Det har termoplasticitet og kan gøres til en plisseret nederdel med langvarige læg.

4. Polyesterstoffer har god lysmodstand. Ud over at være ringere end akryl, deres lethed er bedre end naturlige fiberstoffer. Især lysmodstanden bag glasset er meget god, næsten sammenlignelig med akryl.

5. Polyester stof har god modstandsdygtighed over for forskellige kemikalier. Det er ikke beskadiget af syrer eller baser, og det er ikke bange for mug eller orme.


Dicai memebers har erfaring i sofa stof mere end 8 år. Vi vil gerne ringe til

os sourcer mere end leverandør! Vi har til formål at holde langsigtet forretning med kunder

der tror os og støtter os, med vores faglige viden i sofa stoffer!

Detaljer:
Hvorfor vælge os:

Vi har en hel industriel kæde produktionslinje fra råmateriale vævning, farvning, stofproduktion, inspektion og test for at sikre fremragende kvalitet og præcis produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og bliver godt modtaget af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske medarbejdere af høj kvalitet, salgs- og ledelsespersonale. Med stærk kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service samt perfekt forsyningskæde og intern ledelse har vi tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service og overføre vores lavemissions- og miljøbeskyttelseskoncept til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse hjem tekstil virksomhed, for at opnå en win-win situation med kunderne og forfølge den fælles udvikling vej af samfundet, medarbejdere, kunder og virksomheder.


Faq:

Q1. Kan du lave materialer og eksportere emballage til oversøisk eksport?

A1. Selvfølgelig kan det gøres. Materialer, der anvendes til oversøisk eksport, produceres næsten hver dag. Eksport pakning er OK.

Q2. Kan du tilpasse båndet?

A2. Sikker. Der er mange former for vævning metoder, detaljer og business diskussion

3. Hvad er den endelige inspektionsmetode?

A3. Ifølge kundens betegnelse. (For eksempel: indenlandske udpeget inspektion fabrik, Kina udpeget inspektion fabrik)Hot Tags: polstring stof til sædebetræk, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like