100% polyester blødt fløjlsstof

100% polyester blødt fløjlsstof

100% polyester blødt fløjlestof tilføjer sofistikering til enhver boligindretningstil og er perfekt til vinduebehandlinger, accentpuder, polstring af hovedgavler, møbler, ottomaner og mere. Den har en super blød hånd, smuk glans og en polyesterunderstøtning.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

100% polyester blødt fløjlestoffer ser og føles fantastisk; blød og varm at sidde på og rig og levende at se på. De har dog brug for omhyggelig pasning, hvis du vil have dem til at forblive bedst mulig i de kommende år.
Til at begynde med hjælper det med at forstå, hvad 100% polyester blødt fløjlestoffer er. Det er usædvanligt fremstillet med to stofstykker, der vender mod hinanden og gevind, der er vævet mellem dem. Når disse er skåret fra hinanden, er resultatet to lag stof med en kort, blød bunke. Det er denne bunke, der giver fløjl dets unikke udseende såvel som det bløde og indbydende præg. Det kan dog også være udfordrende at holde ren. Et problem er, at bunken kan fange støv og snavs, hvilket betyder, at en simpel aftørring eller børste muligvis ikke altid er nok til at fjerne alle partiklerne. Et andet problem er med spild, hvor de individuelle fibre, der udgør bunken, vil "vægge" enhver væske, der spildes på det, hurtigt inddypning og gøre det vanskeligt at tørre af eller absorbere med en svamp eller klud.


Specifikation

Tingens navn

100% polyester blødt fløjlsstof

Sammensætning:

100% polyester

Vægt:

350 gsm

Bredde:

145 cm (57 '/ 58') / 280 cm (110 ")

Farve:

Flere farver fås

Speciel behandling:

Nej, men det er tilgængeligt med din specielle anmodning.

Rulle længde:

Cirka 50 meter eller som pr. Kundebehov

Betalingsbetingelser:

30% med T / T betalt forskud som depositum og restbeløbet mod kopi af B / L.

Leveringstid:

15 dage mod depositum

MOQ:

100 m pr farve pr design

Bemærkninger:

Vægt, bredde eller pakningsrullestørrelse, design og kvalitet er alle tilgængelige at fremstille i henhold til dine markedsstandarder. Hvis du har specielle krav til dine markeder, er du velkommen til at kontakte os, vi vil være til rådighed for dig hele tiden for at finde ud af den bedste løsning til at imødekomme dine markedets efterspørgsel!


PRODUKTVISNING


Ofte stillede spørgsmål

Q: Tilbyder du gratis prøver?
Ja, vi kan levere 0,5 m bredt stof gratis, men du skal betale fragt. Hvad angår prøvebøger og bøjler, opkræver vi gebyrer for omkostningerne, og du betaler også for fragt. Når du har bestilt mere end 1000 meter, sender vi prøveeksemplar til dig gratis.

Spørgsmål: Hvis jeg har mine egne designs og kvalitet, kan du OEM til mig?
Ja selvfølgelig. Vi kan stille dig specielle krav til dig. Vi laver prøven til dig først inden for 7-10 dage. Hvis du er tilfreds, sørger vi for at producere de store varer.

Spørgsmål: Hvis mit købsmængde ikke er nok til din MOQ, hvordan gør man det?
Du er velkommen til at kontakte os, hvis situationen skete. Vi vil anbefale dig nogle lignende design til valg, som kan bestilles i lille mængde. I mellemtiden, hvis tiden ikke haster for dig, holder vi dig på ventelisten. Når andre kunder bestiller det, sætter vi din mængde sammen til produktionen.

Spørgsmål: Hvis jeg afgiver en ordre til dig, hvordan kan jeg da vide, om kvaliteten er den samme med prøven eller ej?
Ærlighed er grundlaget for forretning, og vi fokuserer altid på det langsigtede forhold. Så vær sikker på, at vi sætter kvaliteten som det første hensyn.

Hot Tags: 100% polyester blødt fløjlsstof, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like