Luksus velvet velour stof

Luksus velvet velour stof

Luksus velour velour stof tilføjer sofistikering til enhver boligindretning stil og er perfekt til vinduebehandlinger, accentpuder, polstring hovedgavler, møbler, ottomaner og mere. Den har en super blød hånd, smuk glans og en polyesterunderstøtning.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Luksus velour velour stof ser og føles fantastisk; blød og varm at sidde på og rig og levende at se på. De har dog brug for omhyggelig pasning, hvis du vil have dem til at forblive bedst mulig i de kommende år.
Til at begynde med hjælper det med at forstå, hvad luksus velour velour stof er. Det er usædvanligt fremstillet med to stofstykker, der vender mod hinanden og gevind, der er vævet mellem dem. Når disse er skåret fra hinanden, er resultatet to lag stof med en kort, blød bunke. Det er denne bunke, der giver fløjl dets unikke udseende såvel som det bløde og indbydende præg. Det kan dog også være udfordrende at holde ren. Et problem er, at bunken kan fange støv og snavs, hvilket betyder, at en simpel aftørring eller børste muligvis ikke altid er nok til at fjerne alle partiklerne. Et andet problem er med spild, hvor de individuelle fibre, der udgør bunken, vil "vægge" enhver væske, der spildes på det, hurtigt inddypning og gøre det vanskeligt at tørre af eller absorbere med en svamp eller klud.


Specifikation

produktnavn

Luksus velour velour stof

Materiale

90% P, 8% C

Stil

Ren farve

Bredde

145cm

Teknikker

Vævet

MOQ

10m

Farve

Multi-Colored

Design

Accepter brugerdefinerede design

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

R egular pakning

Rul op

Brug

Husholdningsklud, sofaduk, pudehynde, karvindue, manuel DIY
PRODUKTVISNINGHvorfor vælge os

Vi har en hel industriel produktionslinje fra vævning, farvning, tekstilproduktion, inspektion og test for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og administrationspersonale af høj kvalitet. Med stærk R & amp; D-kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service samt perfekt forsyningskæde og intern styring, vi har tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service, og overføre vores koncept med lavt kulstofindhold og miljøbeskyttelse til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse-tekstilvirksomhed i verdensklasse for at opnå en win-win-situation med kunderne og forfølge den fælles udviklingssti for samfundet, medarbejderne, kunderne og virksomhederne.

Førsteklasses managemeng-team, 10 års produktionserfaring.

Med stærk erfaring F & U-team, kan vi garantere efterspørgslen efter forsyning, levere varer til tiden, holde god stabil kvalitet for kunderne.

Vi accepterer ODM / OEM-service og tilpasser pakken, når kunderne "anmoder om, kan bedre tilfredsstille kunderne.

Vi kan give dig konkurrencedygtig pris, høj kvalitetskontrol, bedste pre-salg og eftersalgsservice.

Vi tester 100% hver artikel 3 gange før forsendelse.


Hot Tags: luksus velour velour stof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like