Stilfuldt betræk til sofaer

Stilfuldt betrækstof til sofaer er et traditionelt populært efterårsstof. Dens luksuriøse temperament og rige tekstur skaber et magisk modemønster. Fløjlstofferne er lavet af bomuldsgarn af høj kvalitet med en høj kvalitet og derover.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

Stilfuldt betrækstof til sofaer er et traditionelt populært efterårsstof. Dens luksuriøse temperament og rige tekstur skaber et magisk modemønster. Fløjlstofferne er lavet af bomuldsgarn af høj kvalitet med en høj kvalitet og derover. Overfladen på almindelig fløjl er alle bunkeløkker, og blomsterfløjlen er en del af bunkeløkkerne skåret i bunker i henhold til mønsteret, så bunke- og bunkeløkkerne skiftes til at danne et mønster. Fluff eller loops af fløjl står tæt, farven er elegant og holdbar og kan bruges til at fremstille sofaer af høj kvalitet


Specifikation

produktnavn

Stilfuldt betræk til sofaer

Model nummer

JES136

Materiale

100% polyester

Vægt

440gsm

Stil

Almindeligt

Bredde

145 cm

Brug

Bagtæppe, fotorekvisitter, draperi, tøj, kjoler og meget mere

MOQ

10m

Farve

Flerfarvet

Design

Accepter brugerdefinerede designs

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Regelmæssig pakning

Rul op


Funktion

1.Det stilfulde polstringsstof til sofaer er fyldigt, fint struktur og smukt. Det er elastisk, kaster ikke hår, kugler ikke, har god vandabsorptionsevne, hvilket er tre gange det for bomuldsprodukter og forårsager ingen hudirritation.

2. Fluff eller loops af fløjl står tæt, farven er elegant, stoffet er fast og slidstærkt, ikke let at falme og har god modstandsdygtighed.

3. Produktlinjen skal være lavdensitet, lang længde og moden slank bomuld af høj kvalitet.

4. Det sarte strejf, cirkulationsgardinet og den elegante fløjlsglans er stadig uovertruffen af ​​andre stoffer, så det har altid været det foretrukne valg blandt modemalerernes luksuriøse tekstiler.


Produktvisning

Small Sofa Velvet Fabric wholeSmall Sofa Velvet Fabric detail


Small Sofa Velvet Fabric

packing


Hvorfor vælge os

Hangzhou DC Home Textile co., Ltd er en specialfremstilling af forskellige dekorative stoffer og færdige hjemmetekstiler. Derudover har den integrerede design, udvikling og fremstilling og distribution den årlige eksportværdi nået USD 1000000. Vi har mange dygtige medarbejdere til at levere kvalitetsprodukter og fremragende service, som yderligere hjælper med at maksimere kunderne' værdier og opfylde deres skiftende behov effektivt.


Behandlingsflow


FAQ

1. Kan jeg se prøvebogen?

Sikkert. Hvis du kommer til vores udstillingshal, kan du læse alle prøvebøgerne.

2. Hvordan man vælger varer

Hvilke produkter vil du fremstille? Hvis produktets sort, type, pris og forslag informeres

3. Kan du fremstille materialer og eksportere emballage til oversøisk eksport?

Selvfølgelig kan det laves. Materialer, der bruges til oversøisk eksport, produceres næsten hver dag. Eksportpakning er OK.

4. Kan du tilpasse båndet?

Jo da. Der er mange slags vævningsmetoder, detaljer og forretningsdiskussionHot Tags: stilfuld polstring stof til sofaer, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like