Polstring Velvet

Polstring Velvet vil tilføje sofistikering til enhver boligindretningstil og er perfekt til vinduebehandlinger, accentpuder, polstring af hovedgærde, møbler, ottomaner og mere. Den har en super blød hånd, smuk glans og en polyesterunderstøtning.
Chat nu

Produktdetaljer

Føler du behovet for at opdatere en møbelvare? Disse polstret fløjl tilføjer luksus og sofistikering. Den rige, overdådige glans og farver gør den perfekt til enhver boligindretningstil. Dens strukturelle stylingegenskaber og holdbarhed er fremragende til polstring, slipovertræk, kaste puder eller til at skabe håndtasker og tasker.


produktnavn
Polstring Velvet Materiale 90% P, 8% C
Stil Ren farve Bredde

145cm

Teknikker Vævet MOQ 10m
Farve Multi-Colored Design Accepter brugerdefinerede design
Oprindelsessted Zhejiang, Kina R egular pakning Rul op
Brug Husholdningsklud, sofaduk, pudehynde, karvindue, manuel DIY

Funktioner

Polstring Velvet har fremragende biokompatibilitet med menneskekroppen, og dens overflade er glat, så dens friktionstimuleringskoefficient for menneskekroppen er kun andet end silke. Derfor, når vores delikate hud møder den glatte og delikate silke, tager den sig af hver tomme af vores hud med sin unikke bløde struktur og menneskekroppens kurve.

Der er mange fremragende stoffer, såsom u polstring velve t , som er kendetegnet ved solskærm, lysoverførsel , ventilation, varmeisolering, UV-beskyttelse, brandbeskyttelse, fugtbestandig, let rengøring og så videre.PRODUKTVISNING


Fløjlsstof ved gården

stræk-velour-stof-til-sofa52356314459

stræk-velour-stof-til-sofa52356783196

Pac aldring

Vores vigtigste produkter inkluderer sofvestoffer, gardinstoffer og polstringstoffer. Med bredder fra 140 til 300 centimeter. Derudover kan 100 sartorii også tilbyde kvalitetsgardiner, stilstoffer, sengetøjsglemserie og borddukserie, der sælger godt på det amerikanske, europæiske og japanske marked. Vi leverer udsøgt emballage for at sikre, at du får det komplette produkt. Vi tror på, at vi kan være den bedste partner. velkommen til at kontakte os.

sofa stof


Kontakt os

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO. , LTD

Tlf: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

E-mail: TONY@DCHOMETEX.COM


Hot Tags: Upholstery Velvet, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg

Undersøgelse

You Might Also Like