Fløjlstof til sofaer

Fløjlstof til sofaer

Velourstof til sofaer tilføjer sofistikering til enhver boligindretningsstil og er perfekt til vinduesbehandlinger, accentpuder, polstring af hovedgærde, møbler, osmannere og mere. Den har en superblød hånd, smuk glans og en polyesterbagside.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Fløjlstof til sofaer ser og føles fantastisk ud; blød og varm at sidde på og rig og levende at se på. De har dog brug for omhyggelig pasning, hvis du vil have dem til at forblive på det bedste i de kommende år.
Fløjl er et af de traditionelle kinesiske stoffer. Fløjl har altid været et traditionelt populært stof til efterårstøj. Dens luksuriøse temperament og rige tekstur skaber en magisk mode-atmosfære. Fløjlstofferne er lavet af bomuldsgarn af høj kvalitet med mere end høj matchning, primært inklusive almindelig farve, trykning, jacquard og stripping, garnfarvet og udbrændt serie. Almindelig fløjl har alle sløjfer på overfladen, mens blomsterfløjl skærer nogle sløjfer i fnug i henhold til mønsteret, så fnug og løkker skiftes til at danne et mønster. Fluffen eller loops af fløjl står tæt, og farven er elegant og holdbar.

Fordele

1. Fløjlen har fyldig fnug, fin struktur, blød håndfølelse og smukt udseende. Elastisk, ingen fnug, ingen kugle, god vandabsorptionsevne

2. Fluff eller loops af fløjl står tæt, farven er elegant, stoffet er fast og slidstærkt, ikke let at falme og har god modstandsdygtighed.

Specifikation

produktnavn

Fløjlstof til sofaer

Materiale

90%P,8%C

Stil

Ren farve

Bredde

145 cm

Teknikker

Vævet

MOQ

10m

Farve

Flerfarvet

Design

Accepter brugerdefinerede designs

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Regular emballage

Rul op

Brug

Husholdningsklud, sofaklud, pudepude, karnapdæksel, manuel DIY
PRODUKTDISPLAYHvorfor vælge os

Vi har en hel produktionslinje fra industriel kæde fra vævning af råvarer, farvning, stofproduktion, inspektion og test for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og ledelsesmedarbejdere af høj kvalitet. Med stærk R& amp; D-kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service samt perfekt forsyningskæde og intern ledelse, vi har tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service og overføre vores koncept med lavt kulstofindhold og miljøbeskyttelse til alle dele af verden. Og vi har forpligtet os til at blive en verdensklasse hjemme tekstilvirksomhed for at opnå en win-win situation med kunder og forfølge den fælles udviklingsvej for samfundet, medarbejdere, kunder og virksomheder.

Første klasses managemeng team, 10 års produktionserfaring.

Med stærk erfaring R& D team kan vi garantere efterspørgslen efter levering, levere varer til tiden, holde god stabil kvalitet for kunderne.

Vi accepterer ODM / OEM-service og tilpasser pakken som kunder" anmodning, kan bedre tilfredsstille kunderne.

Vi kan tilbyde dig konkurrencedygtig pris, høj kvalitetskontrol, bedste service inden salg og eftersalg.

Vi tester 100% hver vare 3 gange inden forsendelse.


Hot Tags: fløjlstof til sofaer, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like