Fløjlsofa klud stof

Fløjlsofa klud stof

Velvet sofadeklædestof bruges hovedsageligt til møbeldekorering og kan bruges som sovestof, sofadæksel, gardin, pude, borddækning osv
Chat nu

Produktdetaljer

produktnavn

Velvet sofad klud stof

Model nummer

DC294

Materiale

100% polyester

Vægt

320gsm

Stil

Ren farve

Bredde

145cm

Brug

Gardin, hjemmetekstil, sofa, polstring, pude, stol, autostolpude

MOQ

10m

Farve

Multi-Colored

Design

Accepter brugerdefinerede design

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Regelmæssig pakning

Rul op


Velvet sofadeklædestof bruges hovedsageligt til møbeldekorering og kan bruges som sovestof, sofadæksel, gardin, pude, borddækning osv


Vedligeholdelse af knust velvet polstring stof

Velvet sofadeklædestoffer ser og føles fantastisk; blød og varm at sidde på og rig og levende at se på. De har dog brug for omhyggelig pasning, hvis du vil have dem til at forblive bedst mulig i de kommende år.

Til at begynde med hjælper det med at forstå, hvad fløjl er. Det er usædvanligt fremstillet med to stofstykker, der vender mod hinanden og gevind, der er vævet mellem dem. Når disse er skåret fra hinanden, er resultatet to lag stof med en kort, blød bunke. Det er denne bunke, der giver fløjl dets unikke udseende såvel som det bløde og indbydende præg. Det kan dog også være udfordrende at holde ren. Et problem er, at bunken kan fange støv og snavs, hvilket betyder, at en simpel aftørring eller børste muligvis ikke altid er nok til at fjerne alle partiklerne. Et andet problem er med spild, hvor de individuelle fibre, der udgør bunken, vil "vægge" enhver væske, der spildes på det, hurtigt inddypning og gøre det vanskeligt at tørre af eller absorbere med en svamp eller klud.

At tilføje disse udfordringer er det faktum, at lurken let kan knuses eller komprimeres, enten ved regelmæssig brug eller ved alt for aggressive rengøringsmetoder. Det betyder ikke kun, at du skal være forsigtig med at vedligeholde lur og gendanne den, hvis den mister sin glans, men du skal også være forsigtig med, hvordan du rengør din fløjlsofa for at sikre, at du ikke forværrer situationen.

Sovestof af polyester-fløjl kan almindeligvis rengøres derhjemme med omhu og en passende polstringsrens. Det er altid bedst at teste rengøringsmidlet på et skjult område af stoffet og lade det stå i 24 timer for at sikre, at det ikke farves eller beskadiger din fløjl. Forudsat at alt er ok, skal du anvende rengøringsmidlet med en svamp, så du ikke knuser eller klemmer stoffets lur. Derefter bare støvsuges eller børstes stoffet. Bemærk, at bomuldsfluvet kan knænke under rengøringen, så vær forsigtig og prøv ikke at våde stoffet mere end du skal.


Om DC

DC er specialiseret i produktion af alle slags sofastoffer og gardinstoffer.

Stabil kvalitet, tilstrækkelig forsyning, forskellige produkter, direkte salg af fabrikken

Understøtt tilpassede prøver til at udføre alle typer sofagestoffer, dekorativ clo


PRODUKTVISNING


grønne fløjlstøvler

fløjlsstof

forsendelse og betalingswps


Hot Tags: fløjls sofa stof stof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like