Vi haren hel produktionslinje for industriel kæde fra vævning, farvning, stofproduktion, inspektion og test af råvarer for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og administrationspersonale af høj kvalitet. Med stærk R& amp; D-kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service samt perfekt forsyningskæde og intern styring, vi har tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service, og overføre vores koncept med lavt kulstofindhold og miljøbeskyttelse til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse-tekstilvirksomhed i verden for at opnå en win-win-situation med kunderne og forfølge den fælles udviklingssti for samfundet, medarbejderne, kunderne og virksomhederne.

Førsteklasses managemeng-team, 10 års produktionserfaring.

Med stærk erfaring R& D team, kan vi garantere efterspørgslen efter forsyning, levere varer til tiden, holde god stabil kvalitet for kunderne.

Vi accepterer ODM / OEM-service og tilpasser pakken som kunder" anmodning, kan bedre tilfredsstille kunderne.

Vi kan give dig konkurrencedygtig pris, høj kvalitetskontrol, bedste pre-salg og eftersalgsservice.

Vi 100% tester hver vare 3 gange før forsendelse.